woensdag 24 april 2019

In de bloemetjes zetten Stampin'Up Retiring List

De  lijst met alle spullen die niet meer in de nieuwe catalogus staan is uit, en we zeggen vaarwel tegen vele mooie stempelsets en designpapier. De lijsten kun je hier  en hier vinden. 

Om een netjes vaarwel te zeggen laat ik tot eind mei elke dag een project zien met deze stempelsets en het mooie papier. Zo kun je beslissen of  er iets is wat je nog graag wilt bestellen voordat het niet meer kan. 

De stempelset van vandaag is de Nederlandse set In de bloemetjes zetten, met de mooie rozenstempel en geweldige teksten.  De achtergrond is gestempeld met de Bloom by Bloom set en de tekst is van de SAB set door dik en dun. Maar natuurlijk kun je elke tekst voor deze kaart gebruiken. De rozen zijn ingekleurd met de Stampin Blends.  De papieren krullen die achter de rozen zijn geplakt is een stukje Beautiful Detailed Laser papier. 



Alle producten kun je bestellen in mijn onlineshop. Door op de plaatjes hieronder te klikken kom je direct in mijn shop.  Natuurlijk kun je de bestelling ook mailen naar dianabesemer@planet.nl, ik verzorg het graag. 

Bedankt voor het kijken en een fijne dag
***Diana***

Product List

Geen opmerkingen:

09 10