maandag 9 april 2018

Verslag Onstage april 2018 en update

Na een akelige griepweek ben ik weer present gelukkig. In zo'n week mis ik het creatief zijn altijd enorm.  Wel is er dan tijd om eens goed na te denken over alles, en over veranderingen. Voor vandaag volgt er dan ook een hele lange mail met veel foto's en uitleg. 

Gelukkig kon ik afgelopen zaterdag (met een berg medicijnen) toch naar de halfjaarlijkse conventie van Stampin'Up, OnStage genaamd. Het is altijd een dag gevuld met nieuws, tips, swappen, kletsen en hernieuwde energie en creativiteit. Dit keer kregen we ook de nieuwste catalogus met al het leuks wat het komende jaar beschikbaar is. Helaas mogen we tot vanavond 21:00 nog helemaal niets laten zien, en ook daarna is het beperkt. Maar bereid je voor op heel veel leuks!

Tijdens zo'n bijeenkomst is het de gewoonte om met elkaar te swappen(ruilen).  Ik had deze keer zestig kaarten gemaakt in vier verschillende kleuren. Mijn hoofd was niet echt helder genoeg om er van te voren een foto van te maken, dus heb ik er zaterdag maar eentje achtergehouden. 

Deze is gemaakt met als basis Blushing Bride Cardstock. Het Whisper White cardstock heb ik geembost met de Petal Pair Embossing Folder. Een stukje Fresh Florals DSP is uitgestanst met de Stitched Shapes Framelits, en heb ook een sierrandje uit silver Foil paper gestanst. Daaroverheen Baker's Twine. verder een afdrukje van de stempel A Good Day set. Omdat er op de tekst staat A little Treat for someone Sweet heb ik er een klein rolletje snoepjes bij gedaan. Ben zelf erg blij met het resultaat. Hieronder een paar foto's van alle swaps die ik terug heb gekregen, echt bergen inspiratie. 

De groepsfoto met een groot deel van het team  de Creatieve Harten.Foto die tijdens de lunch gemaakt is, ik had net een hap genomen :)


 En cadeautjes van Stampin Up. Bij binnenkomst kregen we deze leuke tas, die aan twee kanten te dragen is. Daarin zat een nieuwe stempelset. 


Deze lichtbox, wat een superleuk cadeau is.


Een agenda/notitieboek voor het komende half jaar. En een badge met mijn naam en een nummerbutton. Deze was voor de prizepatrol, en daar heb ik ook een stempelset mee gewonnen. 


Totaal ging ik deze dag met vier nieuwe stempelsets naar huis, waar ik binnenkort van alles van laat zien. 

Nu nog over de veranderingen, dit vanaf volgende week. Als eerste ga ik mijn blog een beetje aanpassen. I.p.v. elke werkdag iets posten wordt het drie keer en één keer op zondag, dus totaal nog vier keer per week.  Elke week ga ik proberen het bij dezelfde stempelset te houden, zodat je de vele mogelijkheden van een stempelset kunt zien.

Maandag wordt Makkelijke Maandag
Woensdag wordt Doosjes Woensdag
Vrijdag wordt Mannenkaart Vrijdag
Zondag wordt Scrap Sunday. 

Totaal dus niet eens zoveel anders, en nog genoeg inspiratie op te doen. Ik zal ook proberen regelmatig op één van die dagen een filmpje te maken. En binnenkort komen er weer allerlei leuke workshops op mijn blog te staan. 

Het shoppen bij mij zal ik ook makkelijker maken, daarover later meer. 

Voor nu even genoeg informatie lijkt me. Bedankt voor het lezen en kijken en een fijne dag nog.
***Diana***

2 opmerkingen:

Ela zei

Mooie kaart Diana en moet een gezellige dag zijn geweest zo te zien! Groetjes Ela

wilma's warm wishes zei

Bedankt voor je mooie en lekkere swapje Diana!

09 10