zaterdag 24 maart 2018

Mannenkaart en swapkaarten On Stage Stampin'Up

Gisteren was ik zo druk bezig met het maken van mijn 60 swapkaarten voor On Stage dat ik helemaal vergeten ben om de wekelijkse mannenkaart te plaatsen. 

Swapkaarten zijn kaarten die je in grote hoeveelheden maakt om die met andere creativelingen te ruilen, zo krijg je een grote hoeveelheid ideeen terug. On Stage is de halfjaarlijkse conventie van Stampin'Up voor demonstratrices, een heel gezellige dag met elkaar. Met business tips, presentaties, en creatief bezigzijn met elkaar. En als hoogtepunt natuurlijk de nieuwe catalogus. Deze dag is al over twee weken, op 7 april. 

Na afloop zal ik een verslagje uitbrengen en een filmpje van mijn kaartje maken. Lijkt het je leuk om ook aanwezig te zijn op zo'n dag? Stap dan in als demonstratrice in mijn team, dat zou ik superleuk vinden. Heb je vragen hierover, kun je mij altijd mailen of bellen. Gegevens staan onder het tabje Contact.  Dan leg ik je alles uit. Tijdens Sale-a-Bration krijg je boven op alle voordelen ook nog twee extra stempelsets naar eigen keuze cadeau. 


Nu nog even over de kaart. De basiskaart is een kaart van Sale-a-Bration, de Tutti Frutti cards & envelopes. Deze heeft al een leuk printje van zichzelf.  Daarop een vierkantje gestanst uit Myths & Magic DSP. Het woordje celebrate is van de Celebrate You thinlits en het zilveren randje gestanst met de Petals & More Thinlits.  De kaart is afgemaakt met een stukje Stitched Edge Ribbon. Morgen doe ik weer mee met ScrapSunday, ik hoop dat je dan ook weer een kijkje komt nemen op mijn blog

                                                Bedankt voor het kijken en een fijne dag
                                                                          ***Diana***

1 opmerking:

Ela zei

Wat een leuke SWAP kaart is dit geworden, mooie kleurtjes en layout. Groetjes Ela

09 10