zondag 31 december 2006

Miniboekje

Op de valreep nog een paar foto's van een miniboekje die ik voor mijn ouders heb gemaakt, om mee te nemen als ze weer voor 2 maanden naar Spanje gaan. Zo kunnen ze daar ook af en toe naar de snoetjes van de kinderen kijken. Voor de kaft heb ik weer mijn favoriete papier van Chatterbox gebruikt, ik vind dat papier zo vrolijk. Het is een heel simpel boekje geworden wat in een middag af moest en met de foto's als belangrijkste item. Dit zijn maar enkele foto's van de pagina's, anders zou het wat veel worden.

¨*Diana*¨

3 opmerkingen:

Nellie Hulsman-Lodders zei

Wat een leuk boekje, Diana! In één middag af??? WOUW! Dat vind ik ongelooflijk knap!! Was het een gekocht boekje dat je gealterd hebt? Waar heb je het gekocht. Ik vind 'm echt heel erg mooi!

Voor jou ook de allerbeste wensen voor 2007!

Liefs,
Nellie

Laura zei

Hoi Diana,

Je kent mij niet maar ik heb jouw blogpagina gevonden omdat ik een mineladenkastje zocht. Wat een geweldig leuk ladenkastje heb je gemaakt! Ik vroeg me af, doe je er ook iets mee proffesioneel gezien?

Ik zoek voor onze stichting nog zo'n kastje, maar ik begrijp dat het erg arbeidsintensief is.

Groetjes Laura

Diana zei

Hoi Laura,

Bedankt voor je compliment. Jou terug mailen lukt niet dus ik probeer het even zo. Het kastje is van Ikea, en echt niet duur. Als je het koopt is het van blank hout wat je zelf in elkaar moet zetten. Voordat ik het in elkaar heb gezet, heb ik het eerst geverfd en daarna met papier beplakt. Heel makkelijk allemaal, maar je bent er inderdaad wel even mee bezig. Dus het is budgetvriendelijk, maar je moet er even de tijd voor nemen. Succes.

09 10