zaterdag 30 december 2006

Getagged...

Getagged door Moniek, zes vreemde eigenschappen van mezelf opnoemen. Ik heb meteen de hulp ingeroepen van mijn huisgenoten maar of dat nou slim was……. Volgens Martin is er niets vreemds aan mij (totdat hij ging nadenken en een heel lijstje op kon noemen) en volgens Elise is alles vreemd aan mij ( vooral is het vreemd dat ik haar moeder ben, :-)) Dus hier zijn mijn 6 vreemdste eigenschappen:

1.Ik heb een hekel aan winkelen. Ik spaar alles wat nodig is op en ga dan één keer winkelen om er zo snel mogelijk weer vanaf te zijn.

2.Ik ben dol op voetbal en zou het liefst elk weekend in een voetbalstadion zitten. Ik weet alles van de Eredivisie, wanneer welke ploeg moet spelen en tegen wie en wat de stand in de poule is. Volgens mijn moeder had ik ook als jongen geboren moeten worden.

3.Ik ben een echte controlfreak, en hou het liefst alle touwtjes in eigen handen.

4.Ik vind het heerlijk om vroeg op te staan, als het nog zo heerlijk stil is in huis. In het weekend ben ik dan ook vaak eerder uit bed dan de kinderen.

5. Als ik een stapel tijdschriften in handen krijg leg ik ze altijd op volgorde van jaartal/nummer. Vroeger kon ik uren zoet zijn met stapels Tina’s en Donald Duck’s


6. Ik ben dol op leren en ben dan ook altijd wel bezig met een opleiding of cursus, en als ik dan examen heb gedaan gaat het na 2 maanden al weer kriebelen. Nu ben ik bezig met een opleiding die minimaal twee jaar gaat duren, dus ik ben nog wel even bezig.

Oké, dit waren ze. Ik hoop dat ik niet al te vreemd overkomt. Inmiddels is bijna iedereen al een keer aan de beurt gekomen dus geef ik het stokje door aan Nancy. Sorry, ik ben heel benieuwd hoe vreemd jij wel bent (alhoewel ik dat misschien wel een beetje weet, lol)

Rest mij nog iedereen een spetterend uiteinde te wensen en een heel mooi 2007. Hopelijk dan ook weer wat meer tijd voor creatieve dingen, want er borrelt genoeg in mijn hoofd.

3 opmerkingen:

Nancy zei

Hm, dat ben ik dan zeker? Ik zat nog te hopen dat er meer Nancy's op jouw blog zijn :)

Ik zal er eens over nadenken van de week!

moniek zei

zo vreemd ben je gelukkig toch ook weer niet..... afgezien van de jaargangen die op nummer moeten liggen ;) misschien kun je eens bij mij langskomen :)?

Heidi zei

Vreemd niet, maar wel heel erg verschillend zijn we Diana!
Ik kan elke dag wel shoppen en aan voetballen heb ik echt een gruwelijke hekel...
Maar niet getreurd, we hebben gelukkig ook veel dingen gemeen, met op nummer één: SCRAPPEN..

09 10