zaterdag 2 december 2006

KerstkaartjeAfgelopen woensdag avond tijdens een online scrapavondje heb ik niet alleen gekletst maar ook mijn eerste kerstkaartje gemaakt m.b.v. Quickutzstansjes. Van hetzelfde ontwerp heb ik er meteen nog maar 13 gemaakt, zodat ik dit jaar eindelijk eens niet op de laatste dag voor kerst alle kaartjes zit te maken. :-)


Ook heb ik deze week nog tijd gehad om te scrappen met een ander Simply Scrappin pakketje van SU en foto's van Tunesie. Ik heb nog ontzettend veel foto's liggen van Tunesie en wil graag het album af hebben voordat we in mei naar Marokko gaan, want dan komen er vast weer heel veel nieuwe foto's bij.


¨*Diana*¨

3 opmerkingen:

Nancy zei

Tjonge, het is maar goed dat iemand van ons productief was tijdens die avond :)

Overigens heb ik wel voor ik naar bed ging papier uitgezocht en een schets gemaakt voor een layout, dus die kan binnenkort in elkaar gezet worden.

En ik heb gisteren ter plekke in de plaatselijke hobbywinkel spullen uitgezocht en een mini-album in elkaar gezet terwijl ik met de eigenaresse zat te kletsen (en van haar man nog een kop koffie erbij kreeg ook!). Nog even wat laatste dingetjes aanbrengen, morgen foto's!

En dan ben ik ook nog van plan komende week te gaan beginnen aan een nieuwe Xmas Memories album (want dat ene zat in die gestolen koffer...).

Bedankt voor de inspiratie!

Groetjes, Nancy

moniek zei

Je kerstkaart is leuk, Diana! Die QK stansjes zijn heel erg lief :)
En je layout is ook weer super. Wat zijn dat precies voor pakketjes van SU!? Ik heb ze nooit eerder gezien...

Nellie Hulsman-Lodders zei

Gave kerstkaart, Diana! Waanzinnig! Mijn hoofd staat nog helemaal niet naar kerstkaarten en ben bang dat het dit jaar geen zelfgemaakte kaarten gaan worden...

Ook een heel leuke layout! Net als Moniek ben ik ook nieuwsgierig naar die pakketjes van SU.

09 10