zaterdag 5 mei 2018

Online Workshop voor mei met Perennial Birthday

Daar is hij eindelijk, de allereerste online workshop. Voor deze maand heb ik gekozen voor  een kit die nog maar maximaal tot het einde van de maand mei verkrijgbaar is, maar heel veelzijdig is. De bijpassende stempelset staat gelukkig ook weer in de nieuwe catalogus. 

Wat houdt de online workshop in?  

Je bestelt de stempelset Perennial Birthday €27 en de Perennial Birthday Project Kit €33, totale kosten €60. Nadat je de betaling voor deze bestelling hebt gedaan wordt deze besteld en naar je toegestuurd. De verzendkosten hiervoor zijn voor mijn rekening.  

Daarna stuur ik kosteloos het materialen pakket voor 2x3 projecten naar je toe. Ook krijg je een link gemaild van de online workshop waarin ik stap voor stap alle projecten uitleg en laat zien. 

Heronder staan wat sneak peeks van de projecten. 
Het pakket wat je van mij als extra krijgt en kosteloos naar je toegestuurd wordt. Van elk project krijg je twee keer de materialen, zodat je totaal zes projecten kunt maken. 


Zijn er nog vragen of is er iets niet duidelijk kun je altijd een mail sturen naar dianabesemer@planet.nl  Wil je er ook graag een nieuwe catalogus bij ontvangen, laat mij dat dan ook weten. 

Volgende maand is er weer een  online workshop met een andere stempelset. 

Bedankt voor het kijken en een fijne dag
***Diana***Geen opmerkingen:

09 10