zondag 28 januari 2007

Art Journey dag

Gisteren ben ik met Nancy naar de Art Journey dag geweest in Sleen. Het was een eindje rijden ( ik ging al om 6:20 van huis) maar dat was het dubbel en dwars waard. Wat heb ik genoten van deze dag. Louise is een schat en gaf een warm welkom, en ruim 60 vrouwen die allemaal gek van het stempelen zijn hebben altijd wel wat te kletsen.
Er waren 6 verschillende workshopjes/projectjes, met heel veel stempels en inkt. Het ging allemaal heerlijk relaxed. Niets was verplicht, als er ergens een plekje vrij kwam kon je aanschuiven. En wat is er nou heerlijker dan de hele dag met stempels en inkt bezig zijn :). Ik heb gewerkt met distressinkten, achtergrondjes gemaakt met aquarelverf en versamark, gesponst en de splish-en-splash uitgeprobeerd (zie foto’s volgende post). Tussen de middag kregen we een lekkere lunch met soep en versgebakken broodjes en ’s middags hadden we ook nog een hilarische bingo. Een heel complete dag! Voordat we weg gingen kregen we nog een goodiebag met leuke stempeltjes en andere frutsels.

Op de terugweg hebben we vlak bij Amersfoort nog heerlijk gegeten, en zo rustig naar huis gereden. Om 21:15 was ik moe maar voldaan weer thuis met natuurlijk wat extra aanwinsten. Het was een superdag en de volgende keer ben ik zeker weer van de partij.

¨*Diana*¨

Geen opmerkingen:

09 10