Online Workshops

ONLINE WORKSHOPS


Vanaf mei gaan de online workshops van start.  Wat houdt dit in? 

Elke maand  stel ik een mooi pakket samen van rond de €60 euro. Meestal is dit een stempelset met bijpassende pons of Framelits/Thinlits. Daarbij dan ook een rol ribbon, inktpad, embellishments of iets dergelijks. Dit zal elke keer anders zijn. Mocht je een onderdeel van het pakket al in je bezit hebben kun je dit voor een ander artikel van dezelfde prijs ruilen. Dit kun je meteen aangeven in de mail.

Zodra je bestelling is betaald, plaats ik de bestelling bij Stampin'Up en wordt het daarna bij je thuis bezorgd. De verzendkosten t.w.v. € 5,95 van Stampin'Up naar jou worden door mij betaald. Natuurlijk mag je ook andere artikelen aan deze bestelling toevoegen. 

Nadat je dit pakket heb besteld en betaald krijg je van mij een link toegestuurd met een filmpje van drie projecten die ik met dit pakket heb gemaakt. Dit filmpje is exclusief voor deze workshop en nergens anders te zien. Uiteraard mag dit dan ook niet gedeeld worden. 

Het door mij in deze workshop gebruikte cardstock, papier en andere kleine dingen krijg je van mij kado en gratis thuisgestuurd, zodat je er meteen mee aan de slag kan.  Je hoeft dus alleen nog zelf voor de lijm te zorgen. 

Zodra de online workshop te bestellen is zal ik een sneak peek laten zien van de gemaakte projecten. Deze zal ik verder ook niet in zijn geheel ergens anders tonen zodat het exclusief voor de workshop blijft. 

Is er nog iets niet duidelijk en heb je vragen, stuur gerust een mail naar dianabesemer@planet.nl of bel mij op nummer 06 18190560

Geen opmerkingen:

09 10