Producten Bestellen

Bestellen


Heb je in de catalogus iets gezien wat je graag wilt bestellen? Er zijn verschillende manieren om een bestelling te plaatsen.

BESTELLEN VIA EMAIL:
Je bestelling via email gaat als volgt. Je stuurt een email naar dianabesemer@planet.nl met daarin je naam, adresgegevens, productnaam, artikelnummer en aantal. Van mij ontvang je daarna een bevestigingsmail mat factuur en betaalgegevens. Zodra de betaling binnen is zal ik je bestelling bij Stampin'Up plaatsen.

Je bestelling wordt daarna binnen een aantal werkdagen bij je thuis bezorgd. De verzendkosten vanuit Stampin'Up zijn € 5,95. Is je bestelling boven de € 60 betaal ik de verzendkosten voor je.  Woon je in de buurt kun je ook meedoen met een verzamelbestelling, en daarna je bestelling  bij mij thuis ophalen. Op de Homepage staat wanneer ik verzamelbestelling doe. Bij een verzamelbestelling betaal ik de verzendkosten.

Bij elke bestelling op welke manier dan ook krijg je altijd een handgemaakt bedankkaartje met een presentje thuisgestuurd. Het presentje wat je krijgt is elke maand anders. Dit kan een sample van ribbon of papier zijn, maar ook dimensionals of pearls.  Elke maand staat onder de Hostess code op de Homepage wat het presentje is.


BESTELLEN VIA MIJN STAMPIN'UP WEBWINKEL:
Je kunt je bestelling ook helemaal zelf verzorgen via mijn online shop. Mijn online shop kun je vinden op dianabesemer.stampinup.net Ga naar Shop Now en je komt in de webwinkel. Op dit moment kun je nog alleen met creditkaart bestellen. Bestellingen via de online shop worden direct bij je thuis bezorgd met € 5,95 verzendkosten.

Bij gebruik van de Hostess code die op de Homepage linksboven staat, krijg je ook hier boven de € 60 euro de verzendkosten van mij teruggestort op je rekening.  Bij een bestelling boven de €200 moet je de Hostess code niet gebruiken maar zelf je Stampin Rewards gebruiken. Je krijgt bij elke bestelling een handgemaakt kaartje toegestuurd. En bij gebruik van de Hostess code krijg je er ook een leuk presentje bij.


GARANTIE:
Wanneer je bestelling niet klopt of iets is defect, mail mij zo snel mogelijk met het probleem. Het liefst met een bijgevoegde foto. Ik neem dan contact op met de klantenservice van Stampin'Up en het zal zo goed mogelijk opgelost worden.

Heb je nog vragen over het bestellen, kun je altijd een email sturen naar dianabesemer@planet.nl. Of even bellen naar 06 18190560Geen opmerkingen:

09 10